SHE

currently addicted to ice-cream mcD strawberry bile takde mood. sila belanja saya klu saya sedang sedeh. hehe. =D

underline italic bold
berSOSEH-SOSEH
shhhhhhhh!!!!


archives
gone with the wind

January 2008 February 2008 March 2008 April 2008 May 2008 June 2008 July 2008 August 2008 September 2008 October 2008 November 2008 December 2008 January 2009 February 2009 March 2009 April 2009 May 2009 June 2009 July 2009 August 2009 September 2009 October 2009 November 2009 December 2009 January 2010 February 2010 March 2010 May 2010 June 2010 July 2010 August 2010 October 2010 November 2010 February 2011 March 2011 May 2011 July 2011 August 2011 October 2011 January 2012 February 2012 October 2012 November 2012 December 2012 January 2013 February 2013 April 2013 October 2014 December 2014 May 2015
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥


CREDITs
take a bow

Designer
Colours / Headers
Icon
♥SHE.HER and ME♥

pelik.
Tuesday, December 8, 2009
tibe-tibe balik rumah terus rasa nak update blog.
pelik.
lagi pelik sebab boley pulak tercongok depan pc nieh melayan blog
walhal order TWO HAND TOUCH tak siap lagi.
hehe.
memang cari nahas la kalau esok tak siap lagi.

pelik gile petang nieh
sume orang berkejaran nak balik awal
pkl 5.30 tepat dah tinggal berapa kerat je dekat opis.
pelik la kan. apsal eh?
tadi tengahari sempat rehat 30 minit je,
so aku ingat nak balas dendam nak balik paling awal
tak sangka ade orang lagi awal dari aku.
dah tuh boley pulak dah kunci-kunci opis
turun lif, pastu baru terperasan kunci kereta tertinggal atas meja
memang tepuk dahi la kan.
baru ingat nak balik awal
dh lambat 10 minit.
*berkire tak aku? hehe*

semalam waktu balik keja pun pelik jugak.
jamm ya amat.
kenapa tiba-tiba banyak pulak keta kan?
sume orang tibe-tibe ade emergency ke?
ke sume orang bengang dengan bos pastu amek keputusan nak balik awal?
ish. pelik betul.
tak pasal-pasal perjalanan balik rumah jadi satu setengah jam.
pelik.

minggu nieh memang minggu pelik la kan.
lagi satu yang aku rasa pelik sikit-sikit
kenapa manufact besar tak boley repair track broken?
bukan ade ke kit repair track?
pelik.


p/s= dah lama tak tulis p/s. plus last week meet C*****e dekat shah alam. still like before. hehe





(back to the top.)


ends at Tuesday, December 08, 2009


Tuesday, December 08, 2009
5 comments | back to top