SHE

currently addicted to ice-cream mcD strawberry bile takde mood. sila belanja saya klu saya sedang sedeh. hehe. =D

underline italic bold
berSOSEH-SOSEH
shhhhhhhh!!!!


archives
gone with the wind

January 2008 February 2008 March 2008 April 2008 May 2008 June 2008 July 2008 August 2008 September 2008 October 2008 November 2008 December 2008 January 2009 February 2009 March 2009 April 2009 May 2009 June 2009 July 2009 August 2009 September 2009 October 2009 November 2009 December 2009 January 2010 February 2010 March 2010 May 2010 June 2010 July 2010 August 2010 October 2010 November 2010 February 2011 March 2011 May 2011 July 2011 August 2011 October 2011 January 2012 February 2012 October 2012 November 2012 December 2012 January 2013 February 2013 April 2013 October 2014 December 2014 May 2015
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥


CREDITs
take a bow

Designer
Colours / Headers
Icon
♥SHE.HER and ME♥

it easy for you.
Wednesday, December 31, 2008
Orang Berbudi kite berbahasa
orang berbahasa kite berbudi
haha
saye tak pandai la ayat putar belit alam nieh
kalau mun baru pandai
hehe
saye rase rindu dengan sume yang berlaku dulu
kenape sume orang tak macam dulu?
urm
tahu.
we move on
tak boleh pikir yang lepas
tapi kan best kalau sume orang pun tak berubah
takde la hilang.
hari nieh je bape kali nak terACC
entah kena ape ntah
agaknye malas nak keja kot
haha
ape kaitan ntah.
.
.
ade birthday party dekat opis saye hari nieh
kelakar
sebab bos saye and his partner
pakai topeng mr. BEAN dengan
topeng mulut terjuih ke depan
pastu sume anak-anak die datang pakai mask
rase macam sambut besday party malam-malam pulak
with the song, ballon and light
.
.
takde pulak pic dekat saye
nanti kalau dapat pic
baru update okeh.
.
.
sudahlah
saye hanye rase nak tulis tadi.
bubbye.
.
.
.
p/s= sukahatilah, dah tak dapat nak kata ape. *peace*




(back to the top.)


ends at Wednesday, December 31, 2008


Wednesday, December 31, 2008
2 comments | back to top

tag.taggy. tagger
Monday, December 29, 2008
rules and regulations :

1. Apabila telah terpilih dengan malangnya,
silalah menulis 16 perkara paling rawak
sama ada tentang fakta, perangai tak senonoh
ataupun hala tuju hidup anda.
2. Silalah hasut 16 orang lain untuk melakukan perkara ini.
3. Sila tanda manusia yang telah menanda anda di peringkat awal.
4. Ketahuilah, jika anda terpilih ia adalah kerana
anda juga manusia biasa yang perlukan perhatian
dan kasih sayang yang secukupnya ketika bayi.

........

16 perkara paling rawak tentang saya :

1.saye sedang berangan. saye suke berangan. eh?
2.saye tengah cari crosstich. mane entah
3.saye suke tukar hobi
4.saye cepat bosan. nasib ade orang paham.
5.saye malas.
6.saye tak conpident
7.saye suke careless
8.saye berani?eh?
9.saye suke pegi P.R
10.saye nak beli kereta. hitung duet syiling je nieh
11.rumah tepi bukit mahal pulak kalau nak beli
12. jadi saye rancang habiskan je duet pegi melancong
13.oh. i miss PENANG.
14. saye nak makan pizza sejak akhir2 nieh. tapi masih tak dpt.
15.saye kena kerja minggu nieh. sigh~
16.merepek sudah


16 insan sangat bertuah:

1. genie
2. narena
3. neo
4. muhammad
5.the12
6.marina
7.dayana
8.fadzli/zarith
9.dayana
10.atie
11.uly@
12.ngntuk dah
13. tak larat
14. nak pikir
15.sape lagi
16.up to you la eh.
.
.
.
p/s= bile rase tahu. rase bengang. bile rase taktahu rase bengang jugak. nie bukan pelik. nieh kenyataan. haha


(back to the top.)


ends at Monday, December 29, 2008


Monday, December 29, 2008
3 comments | back to top

i need holidays.
Sunday, December 28, 2008
Tho everyone on holidays
I still hv to work
tak best langsung feeling
mane aci~
jumaat hari macam sunyi sepi
tapi tetap busy jugak

my girls sume datang KL
except mariana
ade hal pulak die~
=(
.
.
then apelah lagi aktiviti kitaoran kan
lepak william
lepak MALL
lepak pha-pha
*pha-pha dah tak sedap macam dulu*
chit chat
lepak tepi pantai
jalan-jalan tempat yang rase nak jalan
everything
rase macam dekat USM pulak
haha
.
.
.
.
*we just love to be there*

Then esok banyak lagi aktiviti
rase nak stop mase pun ade
hehe
.
.
.
p/s= everything seems to be all rite.
*agaknyelah. nnt taktahu macamane pulak feeling*




(back to the top.)


ends at Sunday, December 28, 2008


Sunday, December 28, 2008
3 comments | back to top

its wednesday
Wednesday, December 24, 2008
hari nieh hari rabu
esok hari khmis
esok hari krimass jugak
YEYY!!
did i sound like so happy?
hehe
i love holiday.
i love tomorw
.
.
haha
bubye then
.
.
.


(back to the top.)


ends at Wednesday, December 24, 2008


Wednesday, December 24, 2008
3 comments | back to top

perhaps i love you
Monday, December 22, 2008
semalam sambil-sambil
lepak dekat luar rumah
terdengar la saye perbualan
jiran saye bersama anak beliau
kamu tahu anak jiran saye tanye ape?
die tanye
"mama, mama, kalau kite ade banyak masalah kan
boleh tak kite bunuh diri?"
beristhgfar kejap mama die.
terkejut
saye pun terkejut camane
budak yang belum bersekolah tahu.
"kenyataan bile banyak masalah boleh bunuh diri"
pelik~
nasib baru tanya belum buat.
ish.ish.ish.
.
.

.
.
nih sume pengaruh TV la nieh
minggu lepas penuh cite pasal AIDS je
kadang-kadang rase tak logic pun ade
kenapala dalam banyak-banyak
mesti suami jahat
isteri baik macam malaikat
duduk rumah
tunggu suami balik makan
tunggu sampai pukul 2,3 pagi depan makanan
pagi-pagi sedia breakfast
pastu tunggu suami balik
kalau suami baik macam malaikat jugak takpe la kan
nieh perangai mengalahkan setan
last-last bini die yang macam malaikat
tuh yang dapat AIDS
yang mati dulu
tapi si suami yang menjadi pembawa
orang yang paling last mati
adil ke cenginieh?
logic ke?
macam tak je kan.
tapi bukankah
orang yang baik untuk yang baik


""tak perlu mencari teman secantik balqis andai diri tak sehebat sulaiman mengapa mengharap teman setampan Yusuf jika kasih tak setulus Zulaikha.
Tak perlu mencari teman seteguh Ibrahim andai diri tak sekuat Hajar.
Mengapa didamba teman hidup sesempurna Muhammad jika ada keburukan pada dirimu
"
.
.
.
.


p/s= i know the feeling when you hang around with under age.
but please dnt pretend like you love a lot when you dont even care.
it's annoying okeh.

"jangan kamu cube fitnah orang lain tanpa kamu sangka banyak yang sedang gelakkan atas kebodohan kamu sendiri" eiyeerk~.




(back to the top.)


ends at Monday, December 22, 2008


Monday, December 22, 2008
3 comments | back to top

half of my life~
Thursday, December 18, 2008

bile saye start feeling that life is unfair.
but then tibe-tibe mesti ade muncul
mamat atau minah yang buatkan saye pikir
life saye agak bagus berbanding mereka
then tak dapatla saye berpikir bukan-bukan
tuhan tuh maha adil
.
tipulah kalau kate sume orang rase life diorang luck
mesti ade jugak satu hari diorang rase life diorang suck
it's normal la kan
feeling bukan-bukan
pikir bukan-bukan
tapi sometimes bile kite asek pikir macam-macam
orang tepi kite pun menyampah
tiap-tiap hari pikir negative
.
.
tapi kelmarin saye pikir saye unlucky
tapi hari nieh saye rase saye luck pulak
jadi buang mase je saye pikir saye tak de luck
kadang-kadang di atas kadang-kadang dibawah
normal la kan life
.
.
lagi satu,
rase tak suke la dengar umur sekarang
tak best langsung feeling~
*haha. lari topic*
.
.
.
okehla bubbye.
tak best la layan internet sambil diperati boss.
hehe
*peace*
.
.
.
p/s= tak sabar nak tunggu hari rabu depan. eeiyewh.


(back to the top.)


ends at Thursday, December 18, 2008


Thursday, December 18, 2008
10 comments | back to top

cinta?. eeiyewe~
Monday, December 15, 2008


wah
rase dah lame gile tak online.
hehe
.
.
last week saye sibuk menjadi motivasi cinta
kelakar.
kawan saye entah bile menjadi jiwang air entah
jiwang kemain.

" Biarpun bercinta dengan XXXXX sungguh indah
Namun memutuskannya YYY terluka
tapi biarlah kekecewaan hari ini
dari nanti YYY yang hilang harga diri
YYY dah dihujung kesabaran
Biarlah YYY yang memberikan keputusan

YYY redha dengan suratan takdir
5 tahun sesia berlalu.
Selepas ini,
antara kita tiada pertemuan lagi"

wah
jiwang gile la kawan saye
adeh.
malu nieh kalau anak-anak nanti baca
haha
pastu asek duduk sebut cinta.cinta.cinta
macam drama tv.
kelakar.
.
kepada kawan saye
mungkin hari ini kamu menyesal mengenali die
tapi percayelah
satu hari nanti kamu tak kan lagi rase menyesal
malah kamu rase beruntung mengenali manusia jenis ini
percayelah~
.
.
p/s= i think i should run~


(back to the top.)


ends at Monday, December 15, 2008


Monday, December 15, 2008
7 comments | back to top

hehe
Friday, December 5, 2008

rabu lepas saye tengok
antoo fighter.
hehe
kelakar.
saye suke part yang drakulat kasik autograph
haha

die tulis
belajar rajin-rajin
love,
drakulat

haha
kelakar weh.
.
.
okehla itu je nak cakap
nak balik kampung sudah.
bubbye.

love,
drakulat~.

hehe
.
.
p/s= sometimes your enemy can be your god friend. urm.




(back to the top.)


ends at Friday, December 05, 2008


Friday, December 05, 2008
9 comments | back to top

tag banyak pikir
Tuesday, December 2, 2008
tibe-tibe ade orang request suruh buat tag
marilah membuat
walaupun saye pun taktahu nak tulis ape.
.
.
1.7 fact tentang aku?

♥ love window shopping
♥ always says YES. ajak je saye cakap boleh
♥ i'm learning from others people mistake and experiences
♥ benci LIPAS
♥ i love all my bestest friends
♥ aku cepat lupe kalau benda tueh tak penting~
.
.
2. 7 perkara menakutkan

♥ jatuh tempat tinggi
♥ accident
♥ naik solero. sampai mati pun taknak jugak



.
.
3. 7 lagu buat masa sekarang
.
♥ this is how I disappear - MCR
♥betapa-sheilla on 7
♥bunga cintaku- anuar zain
♥mama - MCR
♥the sharpest life - MCR
♥kerispateh
.
4. 7 perkara yang selalu disebut
.
♥sengal
♥yeah
♥weh
♥owh
♥giler
♥eh
♥mak
.
5. 7 perkara yang bernilai
.
♥everyone I love
♥my little cute book.
♥pen. (haha)



.
6. 7 pertama dalam hidup?
.
♥bile eh mule pakai kasut?
♥pegi sekolah - 5years old
♥naik public transport alone-10years old
♥duduk rumah sorang-sorang-7years old
♥aduh, banyak pulak~
.
7. My top 10 favourite food
.
♥ bihun goreng tomyam
♥ nasi goreng
♥ ice cream McD
♥ spagethi carbornara william
♥ jambu
♥ chesse cake
♥ tak larat nak pikir
.
8. 10 things I love doing
.
♥ lepak dengan kamu~
♥ lepak wayang~
♥ crosstich * betul eh spell?*
♥ lepak old town
♥ window shopping
♥ tidur
♥ driving
♥ layan aqila airiesya
♥ lepak dengan nenek
♥ karouke lagu kesal. haha
.
9. 5 things I love doing when i'm emo
.
♥ Tidur
♥ selalu lepas tidur okeh dah
♥ balik rumah
♥ lari selagi boleh lari
♥ driving. tapi tiap kali tengah sedey dan driving
mesti kena tahan dengan polis. pelik betul~
.

10. 5 things I love doing when i'm HAPPY
.
♥ sengih
♥ gelak
♥ standard la kan kalau happy
♥ takkan aku nak terjun bangunan pulak.

okehla aku nak tag
.
sape-sape yang nak suh aku tag
bleh request.~
.
.
p/s= banyak gile. penat gile.


(back to the top.)


ends at Tuesday, December 02, 2008


Tuesday, December 02, 2008
5 comments | back to top