SHE

currently addicted to ice-cream mcD strawberry bile takde mood. sila belanja saya klu saya sedang sedeh. hehe. =D

underline italic bold
berSOSEH-SOSEH
shhhhhhhh!!!!


archives
gone with the wind

January 2008 February 2008 March 2008 April 2008 May 2008 June 2008 July 2008 August 2008 September 2008 October 2008 November 2008 December 2008 January 2009 February 2009 March 2009 April 2009 May 2009 June 2009 July 2009 August 2009 September 2009 October 2009 November 2009 December 2009 January 2010 February 2010 March 2010 May 2010 June 2010 July 2010 August 2010 October 2010 November 2010 February 2011 March 2011 May 2011 July 2011 August 2011 October 2011 January 2012 February 2012 October 2012 November 2012 December 2012 January 2013 February 2013 April 2013 October 2014 December 2014 May 2015
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥


CREDITs
take a bow

Designer
Colours / Headers
Icon
♥SHE.HER and ME♥

THANX
Sunday, March 29, 2009
saye terperasan genie tag saye
untuk entry die yang lepas
tapi baru hari nieh kesempatan nak buat
so here it is;

The challenge is :
- Go to your photos folder in your computer.
- Go to the 6th folder of your photo.
- Go to the 6th photo of that folder.
- Put the picture and the description of it on your blog.
- Tag 6 friend.

lalalalalalalalalala

~ GO TO YOUR PHOTO FOLDER IN YOUR COMPUTER~

~GO TO THE 6TH FOLDER OF YOUR PHOTO

the 6th folder is folder 200709

~GO TO THE 6TH PHOTO OF THAT FOLDER

so inilah gambar nye.
hehe
.
.
* cik adek manis jangan marah ye*
nak buat camane memang gambar nieh dalam 6th folder
hehe

~Put the picture and the description of it on your blog.~

okeh
budak nieh salah sorang my bestfriend.
then gambar die dah memang sah-sah la
banyak dalam folder gambar
sebab die pun suke kamera
and camera pun suke die
betul ke camera suke die?
ke die pakse camera suke die?
haha

~tag 6 friend~
xnak tag
rase sume orang sedang busy kot
haha


okey then citer kejap perasaan
tak menentu hari nieh.
aish
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

saye rase betul dah susahkan my klik
all because of my client yang rushed
hari jumaat lepas
saye tak sempat buat simulation dengan lame

i just take half an hour untuk buat simulation
which is now saye rase sangat bodoh
kerana membuat simulation dengan hanya 30 minit
and now my client got a prob.
and my klik kena pegi ke site
after office hour.

arghhh
nieh yang rase xnak pegi keja nieh
tapi secara logic nye
bukanlah salah saye because saye dah pun
buat all simulation yang sepatutnye buat
cume die yang rushed
sebab benda tuh actually patut
simulate in one week tapi
di compress kan waktu menjadi half an hour
obvious, bukan salah saye kan???
kan??
kan??
kan??

arghhh
tak suke betul lah.
dah la hari nieh sabtu
sangat menganggu perasaan bile menyusahkan orang.

but thanx god
my klik tak marah dan die pulak
yang sibuk suruh saye chill
thanx aaron.
very BIG thanx to you.
.
.
.
p/s= tak suke la dengan juri2 AF. adlin je nampak semangat
yang DATUK katty ke hape tuh ape ntah komen.
ntah hape2. tak de mood nak tengok.
semalam tak sempat tengok nine perform.
tak ingat dah sebab ape tak sempat.
sempat tengok waktu elimination je
tapi rasenye xsuke la style rambut nine.
asek style same je. bosan.




(back to the top.)


ends at Sunday, March 29, 2009


Sunday, March 29, 2009
7 comments | back to top

nice to be salesman.~
Tuesday, March 24, 2009
tibe-tibe la kan
datang mood nak tulis pulak
padahal mata dah nak tidur dah nieh.

TADI lepas kerja lepak-lepak dengan
one of my officemate.
saye memang slalu jugak la lepak ngan die
then today
after 5.30 die message suruh
saye turun dulu
(officemate saye kerja di tingkat 3, saye tingkat 5)

takut mrs. T nampak.
sebabnye mrs. T asek sindir-sindir
sebab selalu melepak dengan saye.

ape kehal entah.
nak jeles-jeles pulak
bikin hati panas je tibe-tibe kan.
sebenarnye ade lagi satu makhluk yang suke hasut ms. T nieh
makhluk nih berjenis,
depan ; muke baik tak boleh blah.
belakang ; muke jadi TIGE BELAS belah.
memang kena sangat berhati-hati~~

saye ingat la kan
mungkin mrs. T dah kena ubat gune-gune
sebab tuh ape kate makhluk muke 13 nieh
die ikut je.
kalau makhluk 13 nieh nak cuti
boleh aja.
nak balik awal boleh jugak
nak pinjam duet lagi la boleh.
betul la saye ingat mrs.T kena gune-gune.
haha
.
.
.
* nih prediction muke TIGE BELAS. anggap je topeng ade lagi DUE BELAS*
ARGHHHH
tak suke la~~

ah, bos pompuan memang sangat menyusahkan.
kena gune-gune lagi susah.
cheit betul.
.
.
oh then,
lupekan isteri-isteri orang yang annoying
datang keja nak bergosip dan melingkupkan
hasil kerja tangan orang lain je.
baiklah memuji klik yang lain

klik saye yang cine tuh
dah makin best di ajak bersembang.
lepas tuh rase die sangat best bile
start meng-protect.
yeehooo.
:D
*apekah inie?*


okehla.
sebenarnye nak cakap pasal WLA
yang dah pun kena jual selase lepas
takde dah la WLA
kenangan ponteng-ponteng sume takde dah
sekarang pegi keja naik LRT je.
haha.
*eh, tipu je*
.
.
.

* i rindu u la.*
.
.

p/s= rase takut la nak hadapi esk, mane tahu esok pagi TERgugur pulak jantung. aish.
ngehngehngohngeh.
JANTUNG i gugup.
gugup boleh mati kan?~~



(back to the top.)


ends at Tuesday, March 24, 2009


Tuesday, March 24, 2009
5 comments | back to top

biggest smile
Friday, March 20, 2009
oh.
akhirnye terjumpe ahyat.
sile senyum sepanjang hari.
.
.
.
.
saye sampai rumah dengan harapan
ade sesuatu yang boleh masak.
jengah-jengah la dapur.
cube pulak nak masak
tapi gas sudah dicabut
mane cable gas pun tak tahu.
cari-cari tak jumpe.
dengan sikap saye yang sangat malas
untuk keluar mengorder makanan
dan menunggu makanan siap
makanya terpakse la perut saye
menyanyikan bermacam-macam irama
sangat kesian same perut saye.
;(
doraemon mane kamu.
DORAEMON!!
.
.
.
p/s= sejak akhir-akhir ini, saye tengok one in million.
rase suke jugak tengok nine. tapi sangat menyampah nine baik dengan anith.
annoying tahu.



(back to the top.)


ends at Friday, March 20, 2009


Friday, March 20, 2009
3 comments | back to top

earth hour

marilah menyokong
EARTH HOUR 2009
28 march 2009
8.30 to 9.30
sejam je tuh pun nak berkire ke?
sile lah sokong.

tapi earth hour nieh kire kite tutup lampu je ke?
kenape sume sarankan off the light je.
kipas ke peti ais ke tak yah?
hehe
.
.
at last sampai jugak hari jumaat.
tiap2 hari saye ingat hari jumaat.
semalam pun tersilap ingat hari jumaat.
hari rabu pun tersilap ingat hari jumaat.
hari selase pun tersilap ingat hari jumaat.
ish.

dah la rase hilang je.
oh, hari nieh balik penang.
sure penat gile ahad nanti
entah2 berminggu-minggu pulak
tak blog sebab penat.
ntah hape-hape ntah.


dah la sebelum mengarut lebey.
.
.
p/s= ade orang cuti. ish.


(back to the top.)


ends at Friday, March 20, 2009


Friday, March 20, 2009
0 comments | back to top

sumenye alasan.
Wednesday, March 18, 2009
marilah membetulkan blog.
sejak saye melihat blog tidak menjadi ape2
sejak due tige minggu
rase macam sudah hilang pulak
tapi tak tahu jugak mane hilang.

so hari nieh rase nak layan edit-edit pulak
tapi dari tadi tak siap2
sabar je la kan.

nway this week nak lepak penang lagi.
tapi budak penang datang kl.
sangat malas nak jumpe.
urm.
malas.

esok keja okeh.
sile pegi tidur.


p/s= potong rambut rase serabai pulak. ape la.


(back to the top.)


ends at Wednesday, March 18, 2009


Wednesday, March 18, 2009
0 comments | back to top

happy besday
Tuesday, March 3, 2009


HAPPY besday to my so so lovely and sweet
GRANDmother.
walaupun entry ini agak lambat
kerana kesibukkan dan kemalasan
tapi tetap akhirnye
sempat jugak tulis.
hehe

lappy saye tinggal di office
kerana urusan esok di shah alam
maka gambar ape yang ade dalam pc
nieh je la ble letak.
so that's the pic.
raya tahun bile ntah.
aqilah pun cute comel lagi.
haha
.
.
tahun nieh nenek saye
tak dapat present ape2 yang besar2
die dapat treatment full day
dekat SPA je
gile berseri wajah nenek ku.
haha
tak boleh bayang pulak macamana rupe bile
nenekku pegi SPA.
mesti kelakar.
haha

saye call pagi tadi wish besday
malu die nak cakap die pegi SPA
seronok gile saye gelakkan.
haha.
tapi saye tak beli ape2 pun lagi
entah sempat capai hadiah ke tak
pun tak tahu jugak.
besday party telah diadakan hari sabtu lepas
2 hari lagi awal

sudahla tak dapat pegi.
sangat hampeh okeh.
hampeh ditujukan untuk maksu ku.
adake patut die call saye pukul 4 petang sabtu
suruh saye balik penang
sebab die nak buat besday party dalam pukul 9 malam.
boleh ke macam tuh.
die ingat saye duduk tepi airport
bile2 ble naik flight.
geram okeh.
adakah begitu mengajak ku
urm.

takpela
abaikan die.
nnt saye balik,
saye buli suh die buat lagi sekali.

again.
HAPPY BESDAY
and as always you knw
I LOVE YOU.
muahh.
.
.
.
okeh bab lain kejap
tadi pegi tengok SEVEN POUND
cerite nieh dari awal susah nak predict.
baik tengok 10 minit terakhir
ble tahu cerite.
10 minit yang terakhir baru sedey.
urm.
* berpikir banyak saye melihat cerite ini*.
.
.
tapi sangat touching
walaupun 10 minit terakhir.
tapi
masih wujudkah lelaki begini?
persoalan kejap.
.
.
.
.
p/s= i like you when you start smiling, i like you when you start talking.
kelakar.
haha
haha
haha
sampai rumah pun rase nak gelak lagi.
.
.
*i don't care*





(back to the top.)


ends at Tuesday, March 03, 2009


Tuesday, March 03, 2009
5 comments | back to top