SHE

currently addicted to ice-cream mcD strawberry bile takde mood. sila belanja saya klu saya sedang sedeh. hehe. =D

underline italic bold
berSOSEH-SOSEH
shhhhhhhh!!!!


archives
gone with the wind

January 2008 February 2008 March 2008 April 2008 May 2008 June 2008 July 2008 August 2008 September 2008 October 2008 November 2008 December 2008 January 2009 February 2009 March 2009 April 2009 May 2009 June 2009 July 2009 August 2009 September 2009 October 2009 November 2009 December 2009 January 2010 February 2010 March 2010 May 2010 June 2010 July 2010 August 2010 October 2010 November 2010 February 2011 March 2011 May 2011 July 2011 August 2011 October 2011 January 2012 February 2012 October 2012 November 2012 December 2012 January 2013 February 2013 April 2013 October 2014 December 2014 May 2015
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥


CREDITs
take a bow

Designer
Colours / Headers
Icon
♥SHE.HER and ME♥

bos adalah k e j i bile beli toyota alphard
Thursday, December 31, 2009
statement tajuk dah cukup untuk menyatakan kekejian bos
ah malas aku nak mempropagandakan lagi statement kejiAlign Centerlagipun menceritakan pasal kekejian adalah sangat tak sihat
menyakitkan hati lagi ade.
okay stop pasal keji

.......................................................................................................

random picture pasal ho-ho holiday.
cuti 3 hari pun rasa macam semingggu.


*lunch day 1*

*used book store*

*secret - day 1*

*choclate strawberry*

*breakfast day-2*
*ondway ke Lake town*

*sessi menjadi budak-budak*

*bukit merah lake town*



*cik qemmal*

*nasi goreng ketam. tapi nasi tak nampak*

*us*




p/s= please tell lies when you think i'm too stupid too know the fact.



(back to the top.)


ends at Thursday, December 31, 2009


Thursday, December 31, 2009
3 comments | back to top

how come.....
Tuesday, December 29, 2009
update blog kejap
lagipun hari nieh mr.lim takde.
mr.lim takde adalah bahagia la bekerja.
hehe.

mana ade orang berbudi bahasa sopan santun kalau boss takde kan?
boss takde, ade la masa untuk berhorray.
horray.horray. horrah.horrah.

tapi sebenarnye nak update kejap je
sebab mr.lim adalah sangat bijak
meninggalkan email "things to do when i'm on leave"
so adalah banyak keja walaupun beliau takde.

get back to story.
one of my client call
suara die adalah serak-serak
walaupun die tidak mengalami selsema ataupun batuk berpanjangan.


thomas = hello, mr. lim ade?
saye = mr.lim takde la thomas, he's on leave for a week.
* dengar serak-serak pun dh ble kenal.*
thomas = oo. takpe2. sape nieh?
saye = rifqah
thomas = rifqah??? how come your name is rifqah?
saye = sengal la die nieh * dalam hati je la kan. adalah gila kalau bercakap begitu di telefon*


sangat tidak logic la kan
bertanya kenapa nama saye adalah rifqah?
kelakar pun ade pakcik thomas nieh.
nak marah pun jadi gelak.


adakah saye kekasih gelap yang tukar nama
sebab lari dari ex bf?


okaylah, mr. lim kalau tibe2 tengok cctv opis
terus terkantoi aktiviti berhorray.horray.
bubbye




(back to the top.)


ends at Tuesday, December 29, 2009


Tuesday, December 29, 2009
2 comments | back to top

1muharram
Friday, December 18, 2009
hello everyone.
salam maal hijrah.

minggu lepas sempat saye singgah genting berjalan 2,3 hari
genting sangat sejuk tak kire pagi petang siang malam
sejuk je memanjang

tapi kali nieh tibe-tibe terbeli tiket indoor pulak
rase macam naek sume permainan orang bercinta dengan budak2
orang bercinta je suke naik benda lambat kan?
hehe.

malam, lepas penat buang masa beratur
dengan naik benda yang sume pun bergerak lambat
kitaorang pegi tengok ninja assasin
lagipun ade 3 movie je tiap2 malam
princess.. frog. lepas tuh storm warrior dgn ninja assasin
so pilihla kitaorang ninja sebab itu je yg ade tiket paling awal (11pm)

tiket macam harga 3d,
tapi cite tak sampai 2jam
x puas rasenye tengok diorang bunuh2.
tibe-tibe dah habes kan.
tapi walaupun cite aksi
tetap jugak ade 2,3 orang yang tidur
siap ternganga pulak tuh
ish. tak paham macamane orang boley tidur?
cite sikit punye bising
laenla citer romantik (lambat) sampai boley tidur kan.
pelik.

citer pasal pelik
hari tuh lupe nak update pasal lagi satu pelik
minggu lepas kan,
bile saye telefon orang je
tengah2 cakap mesti ade msg masuk
then bile letak phone dan baca msg
mesti msg dr orang yg sy call
walhal sy call pun untuk jwb soklan yg dlm msg tuh la
pelikkan?
ade la terjadi 4,5 kali dalam minggu lepas tuh
rase pelik sikit2.
mungkin kebetulan la kan~~
hurm



p/s= rasa nak buat giveaway. nnt korang join eh. akan diberitahu kemudian.


(back to the top.)


ends at Friday, December 18, 2009


Friday, December 18, 2009
3 comments | back to top

pelik.
Tuesday, December 8, 2009
tibe-tibe balik rumah terus rasa nak update blog.
pelik.
lagi pelik sebab boley pulak tercongok depan pc nieh melayan blog
walhal order TWO HAND TOUCH tak siap lagi.
hehe.
memang cari nahas la kalau esok tak siap lagi.

pelik gile petang nieh
sume orang berkejaran nak balik awal
pkl 5.30 tepat dah tinggal berapa kerat je dekat opis.
pelik la kan. apsal eh?
tadi tengahari sempat rehat 30 minit je,
so aku ingat nak balas dendam nak balik paling awal
tak sangka ade orang lagi awal dari aku.
dah tuh boley pulak dah kunci-kunci opis
turun lif, pastu baru terperasan kunci kereta tertinggal atas meja
memang tepuk dahi la kan.
baru ingat nak balik awal
dh lambat 10 minit.
*berkire tak aku? hehe*

semalam waktu balik keja pun pelik jugak.
jamm ya amat.
kenapa tiba-tiba banyak pulak keta kan?
sume orang tibe-tibe ade emergency ke?
ke sume orang bengang dengan bos pastu amek keputusan nak balik awal?
ish. pelik betul.
tak pasal-pasal perjalanan balik rumah jadi satu setengah jam.
pelik.

minggu nieh memang minggu pelik la kan.
lagi satu yang aku rasa pelik sikit-sikit
kenapa manufact besar tak boley repair track broken?
bukan ade ke kit repair track?
pelik.


p/s= dah lama tak tulis p/s. plus last week meet C*****e dekat shah alam. still like before. hehe





(back to the top.)


ends at Tuesday, December 08, 2009


Tuesday, December 08, 2009
5 comments | back to top

yeahoo.
Friday, December 4, 2009
aku mc hari nieh.
tidur dari pagi sampai petang.
tapi petang nieh dh sure pack gile.
nak kena siapkan order TWO HAND TOUCH
kena siapkan by this weekend.
takut gile aku kalau tak sempat siap.

kerja adalah mengada-ngada sejak akhir-akhir nieh
ade je benda urgent nak kena siapkan
tapi al-lantakla kan, asal 5.30 je aku stop bekerja
memang takde motivation langsung nak bekerja.
cube la bos aku jadi orang yang memahami seket
nieh tak, die je nak beli rumah due tige juta.
hehe
okay aku emosi seket.

laptop aku nieh buat hal pulak
tibe-tibe shut down sendiri
nak kena lempang jugak saat-saat stress melampau nieh kan.

aku tengok christmas carol.
aku expect citer die sangat happening ke
ade hantu terbang dekat aku ke
yelah ape kehalnye aku beli tiket 3d
kalau takde hantu terbang-terbang dekat aku
rasa sangat hampa dengan christmas carol
dah la citer lambat, classical sangat.

okayla, nak sambung tidur di hari jumaat
bubbye










(back to the top.)


ends at Friday, December 04, 2009


Friday, December 04, 2009
0 comments | back to top