SHE

currently addicted to ice-cream mcD strawberry bile takde mood. sila belanja saya klu saya sedang sedeh. hehe. =D

underline italic bold
berSOSEH-SOSEH
shhhhhhhh!!!!


archives
gone with the wind

January 2008 February 2008 March 2008 April 2008 May 2008 June 2008 July 2008 August 2008 September 2008 October 2008 November 2008 December 2008 January 2009 February 2009 March 2009 April 2009 May 2009 June 2009 July 2009 August 2009 September 2009 October 2009 November 2009 December 2009 January 2010 February 2010 March 2010 May 2010 June 2010 July 2010 August 2010 October 2010 November 2010 February 2011 March 2011 May 2011 July 2011 August 2011 October 2011 January 2012 February 2012 October 2012 November 2012 December 2012 January 2013 February 2013 April 2013 October 2014 December 2014 May 2015
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥


CREDITs
take a bow

Designer
Colours / Headers
Icon
♥SHE.HER and ME♥

forgive me eh.
Saturday, September 19, 2009

SELAMAT HARI RAYE eh.
MAAF ZAHIR dan BATIN

nanti lepas raye baru update pasal raye eh.
tak sempat nak tulis.
*konon~*

p/s= 2 hari lepas accident dekat sprint highway, teruk la jugak nasib aku boley beraya lagi.~



(back to the top.)


ends at Saturday, September 19, 2009


Saturday, September 19, 2009
1 comments | back to top

type B la sangat~
Tuesday, September 8, 2009
hello babe.

selamat hari nuzul quran sume
selamat hari cuti jugak
thank you la selangor
saat-saat aku benci gile nak pegi keja
dapat pulak cuti free
senang hati
tidur lepas subuh pun senang hati lagi
.
.
update pasal ikan aku.
dah cakap kan ikan aku mesti tak tahan
hidup lame-lame
sekor dah mati dah
tapi lagi 4 ekor senang lenang berenang
yang sekor tuh aku pun taktahu
yang aku perasan badan die darah
harapnye lagi 4 ekor itu hidup aman dan tenteram
tak balik rumah sehari pun rase rindu
haha.
~mengarut~

.
sementara hari nieh cuti
makanya sempatla menyiapkan beberapa hal.
seperti mengqada' tidur.
(apelah banyak sangat nak qada' tidur, macam tak tidur seminggu)
biasala aku mengada-ngada~




p/s= mak aku masak bukak pose mengalahkan buffet hotel
lagi ramai orang balik lagi penuhlah meja makan .
dengan kueh 2,3 jenis, dengan ikan bakar, dengan ayam bakar, dengan sotong, semua die masak.
meriahlah badan aku lepas bulan pose.~

p/s2 = type B la sangat takde kena mengena dengan entry.



(back to the top.)


ends at Tuesday, September 08, 2009


Tuesday, September 08, 2009
4 comments | back to top

main bola dengan ikan~
Friday, September 4, 2009
tengok tajuk pun dah tahu kan.
semalam dapat jugak aku beli ikan
suke kan dapat beli ikan .
suke kan~.
lepas nieh boley main besbol dengan ikan.~
.
.
.
.
selalu beli ikan dalam 2,3 hari dah mati
paling lama ikan boley tahan
ade lah dalam seminggu
tak pernah pun jaga ikan sampai sebulan ke
apatah lagi la setahun.
.
.
.
nama ikan tak tahu
main tunjuk je
"uncle saye nak nieh"

ade warna biru campur kuning dengan warna kuning campur hitam
so far dari semalm hidup lagi la ikan-ikan tuh
esok luse tak tahu lagi
.
.


abah kate,
" banyak betul kakak nak buat
nak bela ikan la, nak buat bag la, nak buat keychain la macam-macam sangat".
.
.
.relax la abah, bukan dosa pun.
hikhikhikhik
.
.
.
.
p/s= tengah nak siapkan kak akmal punye hair clip untuk anak die punye bag raya.
beg raya boley kutip duet keliling kampung. haha


(back to the top.)


ends at Friday, September 04, 2009


Friday, September 04, 2009
0 comments | back to top

selamat hari raya
Wednesday, September 2, 2009
hye.
selamat berpuasa semua.
intro yang sangat mulia kan??
hehe


skin aku macam budak-budak bawah umur.
lantak la kan.

aku privatekan sekejap blog ari tuh
bukan merajuk ke hape
gambar sume tibe-tibe tak nak display.
so aku privatekan sebelum ak betulkan.

tibe-tibe hari nieh aku tengok blog aku
boley display gambar la pulak
malas aku nak layan skin
so aku tukar ke budak-budak bawah umur
punye skin.
senang hati.
;)

tahniah la kepada
cik DAYANA kite
kerana berjaya mendapatkan kerja baru




surat untuk HR kedekut.
aku nak raya la.
kasik la cuti panjang seket.



note;
makcik skang sibuk sikit dengan
terabai pulak blog makcik nieh.


(back to the top.)


ends at Wednesday, September 02, 2009


Wednesday, September 02, 2009
0 comments | back to top