SHE

currently addicted to ice-cream mcD strawberry bile takde mood. sila belanja saya klu saya sedang sedeh. hehe. =D

underline italic bold
berSOSEH-SOSEH
shhhhhhhh!!!!


archives
gone with the wind

January 2008 February 2008 March 2008 April 2008 May 2008 June 2008 July 2008 August 2008 September 2008 October 2008 November 2008 December 2008 January 2009 February 2009 March 2009 April 2009 May 2009 June 2009 July 2009 August 2009 September 2009 October 2009 November 2009 December 2009 January 2010 February 2010 March 2010 May 2010 June 2010 July 2010 August 2010 October 2010 November 2010 February 2011 March 2011 May 2011 July 2011 August 2011 October 2011 January 2012 February 2012 October 2012 November 2012 December 2012 January 2013 February 2013 April 2013 October 2014 December 2014 May 2015
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥


CREDITs
take a bow

Designer
Colours / Headers
Icon
♥SHE.HER and ME♥

leaves Vs money.
Monday, May 11, 2009

bile aku bace blog dayana
pasal adik die membela ikan
aku pun rase semangat la jugak nak bela ikan
tapi so far
ikan-ikan yang aku jaga sumenye tak nak aku jadi tuan diorang
diorang hidup dekat rumah aku sekejap je
yang paling sekejap 2,3 bulan lepas
aku beli 2,3 ekor ikan
tapi lepas 2,3 jam terus mati ikan-ikan tueh

aku pun tak tahu la curse ape yang ade
asal aku beli je nak mati
tapi semangat aku nak beli ikan tetap la ade
nanti aku beli ikan aku upload gambar.
ade jampi ke kena bace bagi ikan hidup lame?
ade eh?

esok aku rase nak ikut pegi tanjung malim
tapi bos aku tak nak bawak aku pulak
terpakse la aku keja dengan malasnye.
aish~
.
.
.
p/s= ade ke manusie buat rumah kucing 30k? senget betul. lepas 2,3 bulan die buang je kucing die, beli yang lain. gile membazir.~
die ingat duet tuh macam daun-daun kering kutip tepi NKVE je ke?

P/S= cik BAIE, happy besday.~
tahu belated. tapi happy besday jugak. sigh. lupe~ =(
nanti i belanje u this week kalau kite sempat dating~.







(back to the top.)


ends at Monday, May 11, 2009


Monday, May 11, 2009
3 comments | back to top

i fall.~
Sunday, May 10, 2009

en.house.
saye suke la ur character.
he's fun kan?
kelakar dan kadang-kadang boleh buat termenangis
he's arrogant and miserable.
haha.
saye suke die.

sekian untuk hari nieh.
hujung minggu habes dengan house je la~.










p/s= we are suppose to be a friend. but we don't. yeah?




(back to the top.)


ends at Sunday, May 10, 2009


Sunday, May 10, 2009
1 comments | back to top

banyak la lu
Friday, May 8, 2009
yey
akhirnye jumpe jugak dengan hari jumaat.
hari nieh aku malas.
aku memang malas dari pagi
aku buat kerja macam konon-konon aku busy
tapi dari pagi tadi aku hanye betulkan receiver je
aku memang malas la kan
tambah-tambah bile aku sedar hari nieh hari jumaat.
oh aku memang malas~

then semalam teremo jugak
sebab kawan-kawan aku yang berjanji bagai dengan aku
tapi at last janji die pegi hanyut dekat laut chine selatan
hanyut la ko.





(back to the top.)


ends at Friday, May 08, 2009


Friday, May 08, 2009
1 comments | back to top

i make it happen~
Wednesday, May 6, 2009
aku agaklah busy kebelakangan ini
aku pun taktahu ape la sangat aku busy
tapi sebab semalam aku penat
dalam pukul 9 lebey roh aku
sudah pun berada di awang-awangan
pagi tadi aku pun TERbangun lambat
7.10 baru aku bangun.
kelam kabut la kan.
ofis aku bukanlah start enjin terus sampai kan~
semalam aku duduk dalam keta lebey dari 2jam
sebab ade lori mane ntah rosak dekat OU
tak pasal-pasal tol aku jadi rm5.00 semalam.
sengal betul~

semalam aku pegi SECOM
dan terjumpe dengan pakcik yang aku kire mungkin
anak die sudah 5,6 orang
dan dari riak yang berlagak dan mengada-ngada
aku kire die mestilah sudah berkahwin.
setelah due hari berturut-turut aku berjumpe beliau
barulah aku tahu beliau masih BACHELOR
gile ko pakcik, ko takde life langsung.
pukul 3pagi pun ko datang keja.
*patut ko sibuk sangat nak bersalam dengan aku.*
walaupun aku sibuk bekerja
tapi hari sabtu dan ahad aku masih sempat buat benda lain
ko buat ape pakcik?
tidur ofis tengok receiver?
oh, sebenarnye aku sangat bengang dengan pakcik nieh.
die punye mulut nak je aku soletape kan.
nasib aku tak bawak soletape.
.

ondway balik rumah semalam
waktu keta aku behenti dekat lampu isyarat
lampu jadi merah pulak
kebetulan keta aku paling depan
pintu pulak aku tak kunci
tibe-tibe ade pakcik mane ntah naik motor ketuk-ketuk tingkap
suruh bukak
gile ko. terkejut aku. jantung aku berdegup gile
nasib aku takde lemah jantung.
terus aku kunci pintu
di buatnye die nak rompak aku ke mati aku
lepas aku buat tak layan die pegi keta sebelah
keta sebelah lagi takut dari aku
siap bawak keta pegi depan sikit
tapi die ketuk jugak tingkap nak bagi ape ntah.
last diorng bukak ala-ala boleh jari je masuk
pakcik tuh bagi something
dalam hati aku gile berani minah-minah nieh
takpelah aku jadi penakut kejap.
naik kereta sile kunci sume pintu
pakai grill sekali kalau boleh.

okehla panjang pulak aku membebel-bebel
oh lupe pulak
aku patut pegi rumah dato seri NAJIB tadi
patut propose something new untuk die.
tapi aku kan kire bengap-bengap sengal awal-awal pagi
mane boleh aku pegi.
esok sile lah suruh aku pegi.
nak jugak aku jumpe makcik rosmah tuh.
boleh aku tengok karakter die.

okehlah
bubbye.


p/s= jumaat lepas aku sibuk shoppg. sampai tak sempat mengabdikan diri depan tv tengok TOMOK. walaupun begitu aku ade peminat setia TOMOK yang update perkembangan undian TOMOK malam itu. YEY. TOMOK won. YEY.

p/s2= lappy aku nak kena tampar agaknye. ade problem sikit jadi aku tak dapat upload gambar.
esok aku format baru aku upload.


(back to the top.)


ends at Wednesday, May 06, 2009


Wednesday, May 06, 2009
0 comments | back to top