SHE

currently addicted to ice-cream mcD strawberry bile takde mood. sila belanja saya klu saya sedang sedeh. hehe. =D

underline italic bold
berSOSEH-SOSEH
shhhhhhhh!!!!


archives
gone with the wind

January 2008 February 2008 March 2008 April 2008 May 2008 June 2008 July 2008 August 2008 September 2008 October 2008 November 2008 December 2008 January 2009 February 2009 March 2009 April 2009 May 2009 June 2009 July 2009 August 2009 September 2009 October 2009 November 2009 December 2009 January 2010 February 2010 March 2010 May 2010 June 2010 July 2010 August 2010 October 2010 November 2010 February 2011 March 2011 May 2011 July 2011 August 2011 October 2011 January 2012 February 2012 October 2012 November 2012 December 2012 January 2013 February 2013 April 2013 October 2014 December 2014 May 2015
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥


CREDITs
take a bow

Designer
Colours / Headers
Icon
♥SHE.HER and ME♥

tadaaa
Sunday, April 5, 2009
TADAAA.
sessi kawan aku memotong rambut
berjaya dengan jayanye.
tapi sebagai boyfriend teman yang setia
aku tunggu selama 4 jam
sambil membaca majalah-majalah cine gossip artis
boleh la jugak aku gossip
sambil kawan aku focus pada rambut die.

kawan aku nie sebenarnye rase ngeri
takut-takut lain pulak rambut die jadi
tapi lucky rambut die jadi dengan ELOKnye.
aku pun teruje tengok rambut die.
aptah lagi die, lagilah teruje

*sessi menakutkan bermule*
.
.

kawan aku kasik amoi cine nieh je pegang rambut die.
reason aku pun tak paham sangat.
laki cine owner kedai pun confuse jugak
tapi die buat-buat paham
customer kate die
.
.
and NOW the result.
aku lupe pulak nak tangkap gambar
waktu keluar kedai
lagipun aku penat menunggu
walaupun begitu aku suke jugak menunggu
sebab aku jugak yang buat choice untuk menunggu 4jam
nasib ade gossip-gossip yang boleh aku baca
haha
.
.
.
jadinye tamat lah riwayat rambut kawan aku yang panjang
tinggal la pendek dan cute.
sebagai meneman kawan aku potong rambut
jadinye rancangan ONE in a million
tak dapat la aku tengok
so, aku tak dapat tahu sape yang terkeluar.
sape eh?
aku malas nak google cari
macam aku desperate pulak nak tahu.
esok saje la aku tengok ONLINE dekat 8tv.
tapi aku ingat nine kuar kot.
haha
*saje la nak predict die.*

THEN,
semalam pulak aku dan kawan
tengok due citer sekaligus
aku rase dah takde masa
nak tengok di lain waktu
jadi aku jadikan tengok dalam satu hari.
first tengok TALENTIME
quiet GOOD la
suke jugak tengok budak yang berlakon mukhsin tuh
*opps name betul aku tak ingat*
jadinye aku panggil die MUKHSIN saja.
watak die buat aku malu dengan wayang
sebab tanpa semena-mena paip aku pecah pulak
plus aku rase suara die agak SWEET
*betulkan suare die? aku agak aje*
* aku dah rase nak cari lagu die nyanyi*


Lepas tuh aku dan kawan tengok
THE CONFESSIONS of SHOPAHOLIC
aku suke jugak.
plus aku gelak gile punye
tapi untuk certain-certain babak je la.
lepas nieh nak cari dvd die pulak
boleh aku tengok sambil melayan perasaan sedey ngada-ngada.
tapi lepas melayan confession of shoppaholic
aku pulak sibuk berbelanja sakan
membeli-belah
*tak amik advice langsung nafsu aku nieh.*
.
.
.
*aku bukanlah jakun sangat nak amek pic dalam wayang. tapi saje mengada.*
.
.

p/s= dah lame rase nak tengok cinta untuk AIN lakonan bekas bf QUE haidar.
tapi tak tengok-tengok lagi. takut aku tengok jatuh cinta pulak. haha
tahniah jugak kepada die kerana bakal menjadi AYAH.
tahniah bekas BF QUE.



(back to the top.)


ends at Sunday, April 05, 2009


Sunday, April 05, 2009
7 comments | back to top