SHE

currently addicted to ice-cream mcD strawberry bile takde mood. sila belanja saya klu saya sedang sedeh. hehe. =D

underline italic bold
berSOSEH-SOSEH
shhhhhhhh!!!!


archives
gone with the wind

January 2008 February 2008 March 2008 April 2008 May 2008 June 2008 July 2008 August 2008 September 2008 October 2008 November 2008 December 2008 January 2009 February 2009 March 2009 April 2009 May 2009 June 2009 July 2009 August 2009 September 2009 October 2009 November 2009 December 2009 January 2010 February 2010 March 2010 May 2010 June 2010 July 2010 August 2010 October 2010 November 2010 February 2011 March 2011 May 2011 July 2011 August 2011 October 2011 January 2012 February 2012 October 2012 November 2012 December 2012 January 2013 February 2013 April 2013 October 2014 December 2014 May 2015
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥


CREDITs
take a bow

Designer
Colours / Headers
Icon
♥SHE.HER and ME♥

bad day.
Thursday, April 23, 2009
hari nieh aku pegi site.
install receiver.
and for the first time aku rase benci gile pegi site
lepas tuh hari nieh sangat bengong jugak

kenape hari ini adalah bengong?

let's do a long list.

1. kerja pertama for preparation untuk ke site
adalah mounted kan transformer.
gile rase nak menangis.
tangan aku mengigil-gigil lebey teruk dari parkinson.
reason tangan aku macam tuh
sebab dealing dengan benda kecik
dekat sejam aku sibuk dengan benda tuh
kalau tak jadi parkinson rasenye 5 - 10 minutes dah siap.
bengang!!

2. siap proses mengigil.
manager aku datang
sembang-sembang tanye preparation
ter"drag" jugak yet sum dalam conversation
dan tanpa semena-mena
kerongsang tudung aku tercabut.
haha.
terus aku buang kerongsang dan mengantikan dengan yang lain.
*tak loyal langsung dengan tuan die*
nasib manager aku buat muke seposen
die buat bodo je
tak tahu la yet sum nampak ke tak
kalau nampak sah-sah die gelak dalam hati.
hampeh je.

3. lepas tuh aku pun meminta kebenaran
untuk rehat awal
sebab securiforce (site yang aku patut pegi) tuh sibuk pulak
*securiforce adalah ini*
nak meet aku tepat jam 2.00
aku baru ingat nak pegi lambat.
tak pasal-pasal aku kena rehat rushing-rushing.
tak best.

4. dalam proses aku nak keluar pintu office
tangan aku pulak tersepit pintu.
sakit gile weh.
bengang jugak.
tengok. dah berape kejadian
entah hape-hape.

5. aku pun merehatkan diri dalam setengah jam.
dan tunaikan sembahyang dalam waktu termampu.
dan lepas tuh terus lari-lari ke parking.
amik kereta dan terus pegi

6. aku sampai lambat sikit
tak sangat la
5minit je pun lambat.
sampai-sampai aku realise
satu benda dah TERTINGGAL
cable comm port ( female vs female) tertinggal
gile senget.
mane aku nak cari
female-female dah la susah nak cari

7. aku mintak dkt staf securiforce
tapi diorang kasik aku cable comm (male vs female)
itu je yang ada.
so aku abaikan je la
dalam otak aku nak gune usb je la.
mane tahu di akhir cerite tuhan bagi petunjuk.
hehe

8. dalam masa installation
tetibe dengan tak semena-mena
aku terpotong wayar telefon
yang tak sepatutnye aku potong.
aish.
macam nak gile aku sedapkan hati.
lepas satu-satu.

9. aku try buat cable comm port sendiri
sebab nampak sangatlah aku malas nak pegi due tige kali.

aku potong diorang punye cable (male-female)
untuk jadikan (female-female)
tapi tak jadi pulak.
aku rase aku tersalah link kan kot.
tapi aku terpikir aku salah pun saat tibe dekat rumah.
sah-sah la esok aku kena pegi lagi.
ceit.

10. aku balik rumah dengan tak tenteram
aku rase aku tak buat good enuf.
.
.
aku nak tidur pun dah tak boleh.
dan esok aku kena pegi summit hotel
presentation untuk CHUBB.
pukul 8 dkt the summit hotel.
*macam gile je*
takkan aku nak kuar umah pukul 6.40 kot?
aish.



adakah aku sedang emo dengan kerja?
aku tak sepatutnye jadi tensen dengan kerja kan?.
haha.
berangan la.
mane ade orang gembire je sepanjang mase.




(back to the top.)


ends at Thursday, April 23, 2009


Thursday, April 23, 2009
4 comments | back to top