SHE

currently addicted to ice-cream mcD strawberry bile takde mood. sila belanja saya klu saya sedang sedeh. hehe. =D

underline italic bold
berSOSEH-SOSEH
shhhhhhhh!!!!


archives
gone with the wind

January 2008 February 2008 March 2008 April 2008 May 2008 June 2008 July 2008 August 2008 September 2008 October 2008 November 2008 December 2008 January 2009 February 2009 March 2009 April 2009 May 2009 June 2009 July 2009 August 2009 September 2009 October 2009 November 2009 December 2009 January 2010 February 2010 March 2010 May 2010 June 2010 July 2010 August 2010 October 2010 November 2010 February 2011 March 2011 May 2011 July 2011 August 2011 October 2011 January 2012 February 2012 October 2012 November 2012 December 2012 January 2013 February 2013 April 2013 October 2014 December 2014 May 2015
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥


CREDITs
take a bow

Designer
Colours / Headers
Icon
♥SHE.HER and ME♥

THANX
Sunday, March 29, 2009
saye terperasan genie tag saye
untuk entry die yang lepas
tapi baru hari nieh kesempatan nak buat
so here it is;

The challenge is :
- Go to your photos folder in your computer.
- Go to the 6th folder of your photo.
- Go to the 6th photo of that folder.
- Put the picture and the description of it on your blog.
- Tag 6 friend.

lalalalalalalalalala

~ GO TO YOUR PHOTO FOLDER IN YOUR COMPUTER~

~GO TO THE 6TH FOLDER OF YOUR PHOTO

the 6th folder is folder 200709

~GO TO THE 6TH PHOTO OF THAT FOLDER

so inilah gambar nye.
hehe
.
.
* cik adek manis jangan marah ye*
nak buat camane memang gambar nieh dalam 6th folder
hehe

~Put the picture and the description of it on your blog.~

okeh
budak nieh salah sorang my bestfriend.
then gambar die dah memang sah-sah la
banyak dalam folder gambar
sebab die pun suke kamera
and camera pun suke die
betul ke camera suke die?
ke die pakse camera suke die?
haha

~tag 6 friend~
xnak tag
rase sume orang sedang busy kot
haha


okey then citer kejap perasaan
tak menentu hari nieh.
aish
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

saye rase betul dah susahkan my klik
all because of my client yang rushed
hari jumaat lepas
saye tak sempat buat simulation dengan lame

i just take half an hour untuk buat simulation
which is now saye rase sangat bodoh
kerana membuat simulation dengan hanya 30 minit
and now my client got a prob.
and my klik kena pegi ke site
after office hour.

arghhh
nieh yang rase xnak pegi keja nieh
tapi secara logic nye
bukanlah salah saye because saye dah pun
buat all simulation yang sepatutnye buat
cume die yang rushed
sebab benda tuh actually patut
simulate in one week tapi
di compress kan waktu menjadi half an hour
obvious, bukan salah saye kan???
kan??
kan??
kan??

arghhh
tak suke betul lah.
dah la hari nieh sabtu
sangat menganggu perasaan bile menyusahkan orang.

but thanx god
my klik tak marah dan die pulak
yang sibuk suruh saye chill
thanx aaron.
very BIG thanx to you.
.
.
.
p/s= tak suke la dengan juri2 AF. adlin je nampak semangat
yang DATUK katty ke hape tuh ape ntah komen.
ntah hape2. tak de mood nak tengok.
semalam tak sempat tengok nine perform.
tak ingat dah sebab ape tak sempat.
sempat tengok waktu elimination je
tapi rasenye xsuke la style rambut nine.
asek style same je. bosan.




(back to the top.)


ends at Sunday, March 29, 2009


Sunday, March 29, 2009
7 comments | back to top