SHE

currently addicted to ice-cream mcD strawberry bile takde mood. sila belanja saya klu saya sedang sedeh. hehe. =D

underline italic bold
berSOSEH-SOSEH
shhhhhhhh!!!!


archives
gone with the wind

January 2008 February 2008 March 2008 April 2008 May 2008 June 2008 July 2008 August 2008 September 2008 October 2008 November 2008 December 2008 January 2009 February 2009 March 2009 April 2009 May 2009 June 2009 July 2009 August 2009 September 2009 October 2009 November 2009 December 2009 January 2010 February 2010 March 2010 May 2010 June 2010 July 2010 August 2010 October 2010 November 2010 February 2011 March 2011 May 2011 July 2011 August 2011 October 2011 January 2012 February 2012 October 2012 November 2012 December 2012 January 2013 February 2013 April 2013 October 2014 December 2014 May 2015
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥


CREDITs
take a bow

Designer
Colours / Headers
Icon
♥SHE.HER and ME♥

a week.
Friday, February 27, 2009

secara automatiknye
hari nih genap la 200 posts.
suke.suke.suke.

genap jugak seminggu tak terbuke lappy.
gile la.
tak sangka boleh jugak hidup dengan tertutupnye lappy.
bangun pagi-pagi tadi mahu je saye tanye
betul ke ari nieh JUMAAT.
rase baru sangat lepasnye hari isnin.
rase baru sangat lepasnye hari-hari kelam kabut
argh.lega betul.
.
.
*VIDEO IQ*

semalam memang gile rushing la
makan tengahari dan pagi pun pukul 4.30 petang.
patut cakap makan malam terus.
ini semua disebabkan
terpakse menghandle kedatangan
SCOTT CEO of VIDEO IQ from BOSTON.
so secara automatiknye jugak
terjadinye seminar half day dekat One World Hotel.
terpakse la mengarrange everything.
nasib network okeh.
kalau tak, malu malaysie.
tuh pun dh malu sikit, sebab tak bleh tembus AS punye kamera.
ish.
kenapekah int. sekarang sedang lembab?
ade ape-ape jawapan kah?
.
.
*ini adalah video IQ. bagaimana ianye berfungsi? hehe.*

dari pengamatan bolehlah dijadikan
satu kesimpulan tentang mat-mat saleh ini
saye buat perbandingan antara boss saye dan SCOTT
both from AS kan.
due-due suke benda yang detail
kalau nak terang berjela-jela panjangnye
saye rase kalau saye yang jawab soklan tuh
tak sampai 5 minit je dah habes terang.
die terang itulah, inilah, 2,3 example la.
gile detail Okeh.
same jugak dengan boss saye.
die pun suke detail.
kadang-kadang rase tak penting pun
die nak jugak suruh terang.
sampai pening orang lain pikir nak jawab.
kenape entah.

tapi abah saye jawab
"patutla diorang bleh ke depan"
eh ? itu eh jawapan?
urm. entah.
.
.
.
kepada en. SCOTT,
saye nak tangkap gambar dengan kamu sebenarnye
tapi saye malula nak gambar dengan kamu.
haha
takpe. ade gambar ramai2.
nnt kalau ade mase saye letak.
.
.
oh, dapat gift jugak
patutnye kena bagi dekat sume guest
tapi kitaorang kasik dekat orang terpilih je
haha
so dapat la saye bawak balik 4,5 kotak.
cute okeh.

shhh. shhh.
jangan bagitau manager HR saye
jadi gile karang kalau die tahu
die nak simpan sume kalau boleh.
buat ape ntah.
.
*cute kan. ade sume stationary termasuk stapler.*
.
*muke mengantuk gile. pagi-pagi dah kena terpacak dekat One World.*
.
.
oh lupe plak nak cakap
waktu coffee break
tibe2 terase jakun dengan satu device die
die macam coffee maker tapi macam bukan jugak.
sume ade pulak tuh
expresso Regular medium strong sume ade
latte
cappucino
hot coffee
segala jenis la
tapi yang bestnye device die la

kak akmal memang kelakar la kan
die pegi dekat mesin tuh
tunjuk nak coffee ape ntah
pastu tak minum pun
die sebenarnye cume nak tengok macamane benda tuh berfungsi
gile kelakar.
haha

gambar tak amik pulak
ish. silap. patut amek gambar.
baru prove.
.
.
.

p/s= disebabkan baju yang saye pakai adalah hitam, dan ade tulisan merah, HR saye suh pakai tudung merah. tapi saye mane ade tudung merah. jadi pakai la saye tudung marron.
ini pun die boleh jadikan issue??

"kenape you taklak pakai tudung merah. ini bukan merah maa, ini pink."

boss perempuan memang melampau2 pikirnye.
ape ntah.
boss pun tak marah. die nak bising.
manager saye pun tak kisah. die nak bising jugak.
ish.ish.ish.
*gaya geleng kepala*


(back to the top.)


ends at Friday, February 27, 2009


Friday, February 27, 2009
4 comments | back to top