SHE

currently addicted to ice-cream mcD strawberry bile takde mood. sila belanja saya klu saya sedang sedeh. hehe. =D

underline italic bold
berSOSEH-SOSEH
shhhhhhhh!!!!


archives
gone with the wind

January 2008 February 2008 March 2008 April 2008 May 2008 June 2008 July 2008 August 2008 September 2008 October 2008 November 2008 December 2008 January 2009 February 2009 March 2009 April 2009 May 2009 June 2009 July 2009 August 2009 September 2009 October 2009 November 2009 December 2009 January 2010 February 2010 March 2010 May 2010 June 2010 July 2010 August 2010 October 2010 November 2010 February 2011 March 2011 May 2011 July 2011 August 2011 October 2011 January 2012 February 2012 October 2012 November 2012 December 2012 January 2013 February 2013 April 2013 October 2014 December 2014 May 2015
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥


CREDITs
take a bow

Designer
Colours / Headers
Icon
♥SHE.HER and ME♥

i've been FOOL
Friday, February 1, 2008
i've been FOOL
entry pertama - 01-FEBruary 08

this time forward i can imagine how hard i am to believed to pompuan indon yang muke cam lindungan KAABAH or other people who came from INDON..
siot kali pertama

let's this story began..

sebulan yang lepas kami membuat
HOLIDAY BAJET ke LANGKAWI ..
sebelum pulang ,,;

saye dan YAN yang berbajet rendah membeli serba sedikit cenderamata utk orang2 yang telah membantu kami dlm usaha menjayakan HOLIDAY bajet rendah kami..

diforwarkan story ;


Sebelum balek ke kampus sy singgah di rumah maksu saye in order tuk berjumpe nenet sebelum pulang ke kampus ( saye kan cucu yg baek hati )
-tanpa disangka ader orang ke5 dalam umah = maid ( baru i guess)
--> sblm nih rumah tuh hny ada (maksu+paksu+anak beliau(aqilah)+nenet saye yang disayangi)


choc. bnyk2 yang saye beli saye keluarkan tuk makan bersama nenet dan juga aqilah kesayangan saye..
selepas itu nenet sy suh maid siot nieh masukkn plastik choc saye dlm peti ais katenye supaya tidak lembik bile saye balek ke asrama
(nenet mmg sayang saye)
saye nih percaye pada maid siot nieh dan menyerahkan plastik
(ader toblerone=9bar, hershey=6bar, kiss = 3bungkus, cadburry caramelo =3bar, cadburry snack =1 bar, cadburry papermint =1bar, kitkat =1paket, dan juga kicin tuk diberi kepada orang yg berbudi= 3 )

selepas 2 jam di rumah maksu ,
saye & YAN berniat pulang.. dan mengambil kembali choc tadik..
(saye nih kan berhati2, so mengira la semula choc yg di beli=kami kan bajet)
&
((AKIRA SHOCK))

choc. teblerone =1 bar hershey =1 bar & kicin langkawi tuk dihadiahkan =3 sumenye hilang sekelip mata..

(sedey tidaklah terkira)

dan dalam mencari2 choc kami maid siot nieh jugak mencari2 bersama2
saya ingat mungkin la saye terjatuhkan nye di mana2..
tapi baru saya tahu sekarang
siot & siot
memang la tak jumpe kalau die yang tolong carik dan die yang tolong curik..
camne nk jumpe
( saye lagih satu bodo sbb percaye dgn muke lindungan KAABAH die )

sume nye terbongkar

bile didapati maid yg bodo nih juga mencurik 2,3 helai baju aqilah+ suar aqilah

(boleylah di bayangkan besar aqilah)

--> motif die mencurik baju aqilah + suar aqilah pun saye tidak tahu.. nak kate muat .. dah sah2 tak muat.. )

arghhhh
can't believed i've been fool to such that "muke lindungan KAABAH punye indon"

siot.. dan siot utk kali terakhir




p/s= rugi pulak rasanya tidak mengambil gambar maid indon yang siot itu klu tidak boley saye display gmbar die di sinih.. senang saye nk pelempang die klu jumpe..


(back to the top.)


ends at Friday, February 01, 2008


Friday, February 01, 2008
8 comments | back to top